Tjenester og løsninger

itTeam AS utfører alle tjenester som naturlig faller inn i server- og nettverksmiljø.

Kompetanse og sikkerhet

itTeam baserer løsningene på standardiserte produkter, og sikrer gjennom lang erfaring og høy kompetanse en driftssikker løsning som dekker de avtalte behov.

Vår hovedoppgave er å sørge for at din bedrift kan fokusere på egen kjernevirksomhet, i trygghet om at interne driftssystemer holder mål.

Våre tjenester

Skreddersydde IT-løsninger

Vi tilpasser våre tjenester for å oppfylle dine unike behov. Vi forstår betydningen av en pålitelig IT-infrastruktur for din suksess.

Dataløsninger

Våre skyløsninger for lagring og administrasjon av kritiske data gir enkel tilgang og sikkerhet med regelmessig backup for å unngå datatap.

IT-sikkerhet

Beskytt din virksomhet mot cybertrusler med våre avanserte sikkerhetsløsninger, inkludert AI-drevet brannmur, neste generasjons antivirus.

Nettverks­administrasjon

Vi sørger for et stabilt og sikkert nettverk som holder din virksomhet problemfri.

Kundestøtte

Vårt vennlige og erfarne kundestøtteteam er alltid klare til å hjelpe deg.

Leasing

Kontakt oss for tilbud på gunstige leasingavtaler av ny maskinvare.

Gjennomgang hos din bedrift av nettverk og datautstyr

Vi tilbyr en uforpliktende gjennomgang av din bedrifts IT-infrastruktur. En av våre erfarne teknikere vil vurdere sikkerheten, designen av bedriftsnettverket, datarommet og tilstanden til datamaskiner og nettverksutstyr.

Du vil motta verdifulle innsikter om

  • Sikkerhet: Identifisering og evaluering av sikkerhetssituasjonen i din bedrift, samt forslag til forbedringer for å beskytte dine data.
  • Nettverksdesign: Gjennomgang av strukturen og designen av bedriftsnettverket ditt for å optimalisere ytelsen og påliteligheten.
  • Tilstand på Datamaskiner og Utstyr: Vurdering av tilstanden til datamaskiner og annet nettverksutstyr for å identifisere risikofaktorer og behov for oppgraderinger.

Målet vårt er å hjelpe din bedrift med å sikre dataene dine, forbedre effektiviteten og unngå uventet nedetid.  Kontakt oss i dag for en konsultasjon og oppdag hvordan vi kan forbedre din IT-infrastruktur.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å lykkes!

Hopp rett ned til innholdet