IT-sikkerhet

I en stadig mer digitalisert verden er sikkerhet ikke bare viktig, det er essensielt. Hos itTeam AS setter vi sikkerheten først. Vi er stolte av å kunne tilby våre klienter den mest avanserte beskyttelsen som er tilgjengelig på markedet. Vår brannmur med kunstig intelligens (AI) gir proaktiv overvåking og respons mot trusler i sanntid. I tillegg benytter vi oss av neste generasjon antivirusprogrammer for å sikre at din organisasjon er beskyttet mot de nyeste og mest sofistikerte truslene.

Med itTeam AS som din IT-partner, kan du være trygg på at din digitale infrastruktur er i de sikreste hender. Vi tar ansvaret for din IT-sikkerhet, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet med full tillit.

Total sikkerhetspakke for Din Bedrift med Integrerte Sikkerhetsløsninger

I en stadig mer digital verden, er en omfattende sikkerhetsstrategi ikke bare ønskelig – det er essensielt. Vår integrerte sikkerhetspakke kombinerer kraften til Microsoft Defender for Mobile, SentinelOne på PCer og Servere, Microsoft Defender for Office 365, og Zyxel ATP med sikkerhetsprogramvare for å gi din bedrift den mest robuste beskyttelsen tilgjengelig. Komplettert med vår online backup og arkiveringsløsning, kan du være trygg på at dine data er sikre, tilgjengelige, og beskyttet mot alle tenkelige trusler.

Hva vi tilbyr

• Microsoft Defender for Mobile: Beskytter dine mobile enheter mot sofistikerte trusler.
• SentinelOne på PCer og Servere: Avansert AI-drevet beskyttelse mot malware og zero-day trusler.
• Microsoft Defender for Office 365: Sikrer e-post og samarbeidsverktøy mot angrep.
• Zyxel ATP: Tilbyr omfattende nettverkssikkerhet med avansert trusselbeskyttelse.
• Online Backup og Arkivering: Sikrer at dine data alltid er tilgjengelige og beskyttet mot tap.

Din Sikkerhet, Vår Prioritet

Vårt mål er å sørge for at din virksomhet er sikret mot alle typer cyberangrep, fra phishing til avansert malware.

Med vår integrerte sikkerhetsløsning kan du fokusere på å vokse din bedrift.

Brannmur

Når bedriften kobles opp mot internet blir all trafikk kjørt gjennom en router eller brannmur, som skal sikre at uvedkommende ikke får tilgang til bedriftens interne nett.

I sin enkleste form brukes gjerne en router. Denne sørger for at alle interne brukere får tilgang til internet, samtidig som den blokkerer alle forespørsler fra utsiden. Dette er ofte løsningen som leveres med internettabonnementet, og kan i noen tilfeller være godt nok.

Det er likevel alltid å anbefale at man velger en brannmur med sikkerhetstjenester. Denne gir langt bedre kontroll på trafikken, og kan effektivt stoppe skadelig programvare allerede før det kommer inn i det lokale nettverket. Dette er ingen erstatning for antivirus på lokale servere og PCer, men kan betraktes som et ekstra lag med sikkerhet.

Disse sikkhetstjenestene gir også mulighet til å begrense tilgang til bestemte sider og tjenester på nett. Sitter man på en dårlig linje kan det være interessant å blokkere streaming-tjenester som Youtube og Netflix. I andre tilfeller ønsker man kanskje ikke at Facebook skal være tilgjengelig i arbeidstiden. Alle slike tilganger kan skreddersys etter behov.

PC-sikkerhet

Har du noen gang tenkt over hvor viktig det lille beistet av en datamaskin er i livet ditt? Tenk på alle bildene, dokumentene, passordene og – ikke minst – de viktige informasjon som ligger lagret på den. Derfor er det helt essensielt at vi tar vare på dataene ved å beskytte maskinen mot uvelkomne gjester.

1. Passord, passord, passord!

Akkurat som du ikke ville latt inngangsdøren din stå ulåst, bør du ikke la PCen din være uten et solid passord. Og med solid, mener jeg ikke «1234» eller «passord». Bland store og små bokstaver, tall og symboler. Kanskje til og med en setning eller et yndlingsordtak? Bytt det også ut innimellom. Det er fristende å ha samme passord overalt, men prøv å motstå. Eller bruk en passordbehandler. Står PC din ulåst slik at fremmede kan komme seg inn på den? Bruk passord og lås PC’n din når du forlater den.

2. Vær skeptisk på nett.

Det nettet kan noen ganger være som en skummel bakgate i en storby. Klikk ikke på suspekte lenker, og hvis en nigeriansk prins vil gi deg millioner av dollar… vel, ikke fall for det.

3. Oppdater, oppdater, oppdater!

Ikke ignorér de evinnelige oppdateringsvarslene du får. Ja, de kan være irriterende, men de er her for å hjelpe. Oppdateringer inneholder ofte sikkerhets fikser for sårbarheter som skumle folk kan utnytte.

4. Anti-virus er din venn.

Bedre antivirus program, er en bedre venn. De fleste moderne antivirusprogrammer slår alarm om noe fishy foregår, så sørg for å ha et aktivt og oppdatert antivirusprogram. De beste programmene stopper kryptovirus.

5. Sikkerhetskopiering

Det er som å ha en ekstra nøkkel til bilen. Hvis noe skulle skje med PCen din, vil du være evig takknemlig for at du har en nylig kopi av alle viktige filer. Ha en online backup som har lagring utover 30 dager.

6. Offentlig Wi-Fi? Tenk deg om to ganger.

Ja, det er superkult å kunne surfe gratis på kaféen, men offentlige Wi-Fi-nettverk kan ofte være en lekeplass for snushaner som vil snoke i din informasjon. Hvis du virkelig må bruke offentlig Wi-Fi, unngå å gjøre sensitive oppgaver som nettbank.

7. Hvorfor er 2-faktor autentisering viktig?

«2-faktor autentisering» (2FA), også kjent som «to-trinns verifisering» eller «dobbel autentisering», er en ekstra sikkerhetsprosess der brukere må gi to forskjellige autentiseringsfaktorer for å bekrefte sin identitet. Dette er vanligvis en kombinasjon av noe brukeren vet (som et passord) og noe brukeren har (som en engangskode sendt til en telefon).

  • Økt sikkerhet: Selv om en uautorisert person får tilgang til passordet ditt, ville de også trenge den sekundære koden for å få tilgang. Dette gjør det betydelig vanskeligere for uautoriserte brukere å få tilgang til kontoen.
  • Beskyttelse mot phishing: Selv om noen blir lurt til å gi fra seg sitt passord gjennom et phishing-angrep, ville angriperen fortsatt trenge den andre faktoren for å logge på.
  • Beskyttelse mot passordtyveri: Mange mennesker bruker samme passord på tvers av flere tjenester. Med 2FA vil selv et stjålet passord alene ikke gi tilgang.

Og til slutt, husk at sunn fornuft er den beste beskyttelsen. Hvis noe virker for godt til å være sant, eller hvis magefølelsen sier at noe ikke stemmer, stol på instinktene dine.

Forbedre E-post Sikkerheten i Din Organisasjon med Microsoft Defender for Office 365

Å sikre dine digitale eiendeler og kommunikasjon er kritisk i dagens trusselslandskap. Med Microsoft Defender for Office 365 har du en kraftig alliert i kampen mot cybertrusler. Vår avanserte skybaserte sikkerhetsløsning er designet for å beskytte din organisasjon på flere fronter.

Sanntids Trusselbeskyttelse

Microsoft Defender for Office 365 bruker maskinlæring og sanntidsanalyse for å identifisere og blokkere skadelige e-postvedlegg, farlige koblinger og phishing-forsøk i sanntid. Dette betyr at du kan stole på at din e-postkommunikasjon er beskyttet mot dagens mest utspekulerte trusler.

Globale Trusselintelligensnettverk

Dra nytte av Microsofts omfattende trusselintelligensnettverk, som kontinuerlig oppdateres for å holde tritt med nye trusler. Dette nettverket gir deg en fordel i å oppdage og blokkere trusler før de når organisasjonen din.

Antispam-Filtrering

Reduser søppelpost og uønsket e-post som oversvømmer innboksen din med vår effektive antispam-filtreringsteknologi. Hold innboksen organisert og fri for forstyrrelser.

Sikkerhetsvarsler og Rapportering

Vårt system gir deg detaljerte varsler om potensielle trusler og gir innsikt i hva som har blitt blokkert. Du får også tilgang til omfattende sikkerhetsrapporter som gir deg oversikt over sikkerhetssituasjonen i organisasjonen din.

Effektiv Trusselhåndtering

Microsoft Defender for Office 365 gir deg verktøyene du trenger for å etterforske og håndtere mistenkelige aktiviteter og sikkerhetshendelser. Du kan raskt ta grep for å beskytte din organisasjon.

Velg Microsoft Defender for Office 365 som din primære sikkerhetsløsning, og oppnå en høy grad av trygghet for dine digitale ressurser. Beskyttelsen går langt utover det grunnleggende, og med vår støtte kan du være trygg på at din organisasjon er rustet mot selv de mest avanserte truslene.

Sikre Dine Mobile Enheter med Microsoft Defender

I et forretningslandskap hvor mobilitet er en nødvendighet, har sikring av mobile enheter blitt like kritisk som å beskytte selve bedriftsnettverket. Microsoft Defender for Endpoint på mobile enheter tilbyr en robust løsning designet for å beskytte både individuelle enheter og det bredere nettverket mot skadelige trusler som kan infiltreres via mobile enheter.

Funksjoner

• Integrert trusselbeskyttelse: Beskytter mot phishing, malware, ransomware, og andre trusler på tvers av iOS og Android-enheter.
• Nettverkssikkerhet: Sikrer at enheter som kobles til bedriftsnettverket ikke utsetter nettverket for risiko.
• Proaktiv trusselsøk: Kontinuerlig overvåking og diagnostikk for å identifisere og nøytralisere trusler før de forårsaker skade.
• Forenklet administrasjon: Integrert med Microsoft 365 sikkerhetsøkosystem for enkel administrasjon og overvåking av sikkerhetspolicyer og hendelser.

Fordeler

1. Holistic Approach to Security: Ved å beskytte mobile enheter bidrar Microsoft Defender til å forhindre at skadelig programvare og angrep sprer seg til bedriftsnettverket.
2. Forebyggende Beskyttelse: Forhindrer tap av sensitive data og potensielle brudd ved å sikre at mobile enheter ikke blir det svake leddet i din sikkerhetsarkitektur.
3. Tilpasset Bedriftsbehov: Tilbyr en rekke konfigurasjonsmuligheter for å møte spesifikke sikkerhetskrav i ditt firma.
4. Ressursoptimalisering: Reduserer behovet for separat mobil sikkerhetstjeneste, og integrerer mobilbeskyttelse i en enhetlig sikkerhetsløsning.

Anvendelse

Microsoft Defender for Endpoint på mobile enheter er kritisk for enhver bedrift som avhenger av mobilitet. Den er ideell for organisasjoner som ønsker å opprettholde høy sikkerhetsstandarder samtidig som de tillater ansatte å utføre sine arbeidsoppgaver fra hvor som helst, når som helst.

Hopp rett ned til innholdet