Dataløsninger

itTeam AS er en servicepartner for små- og mellomstore bedrifter. Bedriften ble etablert i 2010, men besitter lang og allsidig erfaring i bransjen. Gjennom egenkompetanse og et solid nettverk av samarbeidspartnere kan vi ta ansvar for hele dataløsningen i din bedrift.

Vi er med helt fra planlegging til implementering, og tilbyr videre drift og overvåkning av løsningen for å sikre stabilitet og oppetid. Vi skjønner at du som kunde har andre ting å holde på med!

Skyløsning

Vi er stolte av å introdusere vår Kontorpakke med Skyløsning, en omfattende løsning designet for moderne virksomheter som søker å optimalisere dataadministrasjonen og heve sikkerhetsstandarden.

Skyløsning: En Konseptuell Oversikt

Med Skyløsning får du dine personlige og delt data lagret sikkert i skyen. Vi implementerer jevnlige sikkerhetskopieringsprosesser for å sikre at dine data alltid er tilgjengelige og beskyttet. Vår enkle installasjon gir deg følgende fordeler:

 • Ubegrenset Data Tilgang: Uansett om du er på kontoret, hjemme eller på reise, gir våre nettverksstasjoner deg sømløs tilgang til dataene dine, akkurat som om de var lokale harddisker.
 • Tilpasset Tilgangsstyring: Du har full kontroll over hvem som har tilgang til de forskjellige nettverksstasjonene, slik at du kan opprettholde streng konfidensialitet og kontroll over dine data.
 • Skybasert Sikkerhet: Slutt å bekymre deg for datasikkerhet og tap, da vi har implementert robuste sikkerhetsprotokoller for å beskytte dataene dine i skyen.
 • Fleksibilitet på Enheter: Du kan enkelt få tilgang til dataene dine fra hjemme-PCer, andre datamaskiner, nettbrett og mobile enheter via en brukervennlig webportal.

Inkludert i vår servicepakke for skyløsning

 • Cloud Drive Mapping: Integrasjon av dine skybaserte stasjoner på datamaskinen din, for en enhetlig opplevelse.
 • Backup av Data og E-post: Beskytt dine viktige data og e-postmeldinger mot uforutsette hendelser med vår pålitelige sikkerhetskopi.
 • Azure Information Protection: Krypter og kontroller dine sensitive data for å øke sikkerhetsnivået.
 • Microsoft Intune: Effektiv administrasjon og beskyttelse av enheter i organisasjonen din.
 • Microsoft Defender for Office 365: Hold din e-postkommunikasjon og samarbeid trygt mot potensielle trusler.
 • Sikkerhetsløsning for PC: Beskytt dine datamaskiner med førsteklasses sikkerhetsløsninger.
 • Office 365: Få tilgang til de velkjente Office-applikasjonene, inkludert Word, Excel, og PowerPoint, uansett hvor du befinner deg.
 • E-post (Exchange): Administrer din e-postkommunikasjon i skyen med vår Exchange-tjeneste.
 • Microsoft Teams: Effektiviser teamkommunikasjonen og samarbeidet med Microsoft Teams-plattformen.
 • Backup av Data i Teams-grupper: Beskytt dataene dine i Microsoft Teams og gjenopprett dem ved behov.
 • Overvåkningsagent for PC: Få innsikt i ytelsen og sikkerheten til dine datamaskiner for effektiv administrasjon.
 • To-faktor Autentisering: Legg til ekstra lag av sikkerhet med to-faktor autentisering for brukerkontoene dine.
 • Driftsavtale: Vår driftsavtale gir deg kontinuerlig støtte og vedlikehold for en problemfri brukeropplevelse.

Vår Kontorpakke med Skyløsning er nøkkelen til å oppnå økt produktivitet, sikkerhet og fleksibilitet i din organisasjon. Kontakt oss i dag for å starte reisen mot en mer effektiv og trygg arbeidsplass. Med vår avanserte løsning og kompetanse kan du trygt fokusere på din kjernevirksomhet, vel vitende om at dine IT-behov er i trygge hender.

Microsoft 365

Dra nytte av den allsidige kraften og fleksibiliteten til Microsoft 365 for å optimalisere bedriftens produktivitet og samarbeid.

Universell Tilgang:
Microsoft 365 er tilgjengelig på alle enhetene dine, uansett om det er PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Dermed er du alltid tilkoblet dine viktigste dokumenter og kommunikasjon.

Exchange:
E-post har blitt en kritisk kommunikasjonskanal for mange. Med Microsofts Exchange-løsning får du en sømløs e-posttjeneste, arkivering og full synkronisering på tvers av alle enhetene dine, alt i samsvar med EU’s og Norges datalagringsdirektiv.

Dynamisk Samarbeid:
Med SharePoint kan du starte et dokument på én enhet og fortsette på en annen, mens Exchange Online sørger for at e-post, kalender og kontakter er synkroniserte overalt.

OneDrive for Business:
Sikker lagring og deling av dokumenter med 1 TB lagringsplass.

Microsoft Teams:
Et sentralt verktøy for chat, filutveksling, videosamtaler, møter og mer. Perfekt for teamkommunikasjon, nettbaserte møter og opplæring.

Omfattende Programvare:
Office 365 inkluderer alle kjente programmer som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Access, samt nye, innovative verktøy:

 • Teams: Nettmøter, videosamtaler, og sentralisert teamkommunikasjon.
 • Yammer: Din bedrifts sosiale mediekanal for intern og ekstern kommunikasjon.
 • SharePoint: Sentralisert og sikker datalagring og dokumenthåndtering.
 • Planner: Prosjektstyringsverktøy for optimal arbeidsflyt og effektivitet.

Online backup

Sikre din virksomhets fremtid med vår administrerte online backup-løsning – din ultimative datasikkerhetspartner. I dagens lynraske forretningsverden, hvor data er like kritisk som kontanter, tilbyr vi deg ro i sinnet med skreddersydde backup-strategier som kjører opptil flere ganger daglig, avhengig av dine datastørrelser og tidsrammer for backup. Med opptil 7 års arkivering.

Dette er hva du kan forvente med vår løsning

 • En helhetlig administrert backup-tjeneste som tar seg av alt fra A til Å.
 • Tilpasningsdyktige backup-planer som sikrer at du har de nyeste versjonene av dine data sikkerhetskopiert.
 • Avansert sikkerhet og kryptering for å beskytte mot cyberangrep og datatap.
 • Problemfri gjenoppretting og tilgang til din datahistorikk.

Arkivering: Å ha en arkiveringspolitikk på opptil 7 år er viktig for å oppfylle lovmessige krav eller interne retningslinjer. Det er viktig å sikre at backup-systemet kan håndtere langtidsarkivering og at dataene forblir tilgjengelige og lesbare over tid.

Frekvens av Backup: Backup kan settes til å kjøre flere ganger om dagen. Det er viktig å velge en frekvens som balanserer behovet for oppdaterte data med kapasiteten til nettverket og systemet. For eksempel kan en backup kjøre etter arbeidstid eller i løpet av nattetimer for å unngå å forstyrre daglig bruk.

Størrelse og Tid: Størrelsen på backupen og tiden det tar å fullføre vil avhenge av mengden data og internettforbindelsen.

Sikkerhet: Backup-data må krypteres både under overføring og lagring for å beskytte mot uautorisert tilgang.

Ikke la din bedrifts vekst bli hemmet av frykt for datatap. Vår administrerte online backup-løsning er som en forsikringspolise for din digitale informasjon. Kontakt oss i dag for en skreddersydd backup-løsning som gir deg mer enn bare backup – det gir deg en sikker fremtid.

Hopp rett ned til innholdet