Nettverksadministrasjon

Vi sørger for et stabilt og sikkert nettverk som holder din virksomhet problemfri.

Drift og overvåkning

Å muliggjøre effektiv arbeidsflyt for ansatte uten nedetid, noe som kan forhindre tapte inntekter og kunder.

Å sørge for et stabilt, driftssikkert nettverk, servere og PCer som er grunnleggende for bedriftens daglige operasjoner og kundeopplevelse.

Omfattende løsninger tilbudt

Total Løsning:

En komplett servicepakke som dekker overvåkning av sikkerhet og backupløsninger, slik at din bedrift kan være beskyttet mot trusler som brann, datautstyrsfeil, virus, hacking og cryptovirus.

Nettverksovervåkning:

Kontinuerlig overvåkning av nettverksutstyr, inkludert automatiske firmware-oppdateringer og detaljerte analyserapporter. Avanserte nettverksfunksjoner som VPN-topologier og portbåndbreddekontroll tilbys også.

Kundeorienterte Funksjoner:

Inkluderer brukervennlige løsninger som voucher-basert pålogging, som forbedrer brukeropplevelsen for dine kunder og ansatte.

Serveradministrasjon og Dataintegritet:

Servere administreres med tanke på mer enn bare filoppbevaring; de inneholder kritiske bedriftsapplikasjoner og databaser som krever kontinuerlig drift og vedlikehold.

Sikkerhetskopier og beskyttelsestiltak er på plass for å sikre bedriftens viktige data og programvare.

Proaktiv Overvåkning og Feilretting:

Systematisk kontroll og overvåkning som kan oppdage og adressere kritiske feil eller kommende svikt i utstyr før det resulterer i betydelig nedetid for bedriften.

Dette inkluderer tiltak for å forhindre lengre driftsstanser som kan påvirke bedriftens drift negativt.

Kundefokusert Drift:

Gjennom serviceavtaler tar itTeam over den daglige IT-driften, slik at din bedrift kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet og opprettholde fokus på kundeservice og tilfredshet.

En drifts- og overvåkningsavtale som denne er designet for å gi bedrifter tid, trygget ved å sikre at deres IT-infrastruktur er sikker, oppdatert og fungerer effektivt. Ved å la itTeam ta hand om disse aspektene av IT-driften, kan bedrifter frigjøre interne ressurser og fokusere mer på vekst og kundeengasjement.

Ta kontakt med oss for å få den løsningen som passer best for dere.

Nettverksløsning

En integrert nettverksløsning med sentral styring representerer en omfattende tilnærming til moderne nettverksadministrasjon og sikkerhet. Dette systemet er designet for å møte kravene til bedrifter som trenger robuste, sikre og effektive nettverksoperasjoner.

Kjernekomponenter i løsningen inkluderer

  1. Sentral Styring: En plattform som tillater IT-administratorer å overvåke, konfigurere og administrere alle nettverkselementer fra ett enkelt grensesnitt. Dette reduserer kompleksiteten og forbedrer effektiviteten ved å gi et helhetlig bilde av nettverksstatusen, trafikkflyter og eventuelle sikkerhetstrusler.
  2. AI-drevet Brannmur: En avansert brannmurløsning som bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å identifisere, analysere og nøytralisere sikkerhetstrusler i sanntid. Ved å lære av kontinuerlig trafikkanalyse og trusselintelligens, kan AI-brannmuren effektivt forutsi og forhindre angrep før de skjer.
  3. Sikkerhetsløsning: Integrert med AI-brannmuren, inkluderer denne ytterligere beskyttelsestiltak som inntrengningsdeteksjonssystemer (IDS), inntrengningsforebyggende systemer (IPS), virusbeskyttelse, og avanserte filtre for webtrafikk og applikasjoner. Samlet sett gir dette en dyptgående forsvarsmekanisme mot et bredt spekter av nettverks- og cybersikkerhetstrusler.
  4. Switches: Nettverksswitches i denne løsningen støtter VLAN og QoS-konfigurasjoner, noe som muliggjør effektiv trafikkseparasjon og prioritering for ulike brukergrupper og tjenester. Administrerbare switches gir også detaljert kontroll over nettverkstrafikken og bidrar til optimal nettverksytelse.
  5. Trådløse Sendere (Access Points): Høykvalitets trådløse sendere sørger for pålitelig og sikker Wi-Fi-dekning over hele bedriften. Støtte for de nyeste Wi-Fi-standardene sikrer høy ytelse og kapasitet, mens integrerte sikkerhetsfunksjoner som WPA3 bidrar til å beskytte trådløs kommunikasjon mot uautorisert tilgang.

Denne omfattende nettverksløsningen er ideell for organisasjoner som ønsker å modernisere sin IT-infrastruktur, forbedre nettverkssikkerheten og forenkle administrasjonen av nettverksressursene. Ved å integrere disse teknologiene, kan bedrifter oppnå en mer sikker, pålitelig og effektiv nettverksoperasjon, tilpasset dagens og morgendagens digitale utfordringer.

Ta kontakt med oss for å få gjennomgang på hvilken nettverksløsning din bedrift bør ha.

Hopp rett ned til innholdet