Servere

For bedrifter eller privatkunder med avanserte krav i hjemmet tilbyr vi serverløsninger. Dette passer for dem som har flere datamaskiner som skal kommunisere med hverandre.

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

HPE (Hewlett Packard Enterprise) ProLiant-servere er populære og mye brukt i mange bedriftsmiljøer. Vi har svært lite feil på dem så vi foretrekker å levere dem til våre kunder.

 1. Ytelse og pålitelighet:
  HPE ProLiant-servere er kjent for sin høye ytelse og pålitelighet. De er bygget for å håndtere krevende databehandlingsoppgaver og sikre kontinuerlig drift, noe som er avgjørende for bedriftskritiske applikasjoner.
 2. Skalerbarhet:
  Disse serverne tilbyr stor fleksibilitet og skalerbarhet, noe som betyr at de kan tilpasses for å møte voksende behov. Enten det gjelder å legge til mer lagring, øke prosesseringskraften eller utvide nettverksfunksjonaliteten, kan ProLiant-servere skreddersys for å imøtekomme en organisasjons vekst.
 3. Integrerte sikkerhetsfunksjoner:
  Sikkerhet er en topp prioritet for HPE, og ProLiant-serverne kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner som bidrar til å beskytte mot cybertrusler. Dette inkluderer sikker oppstart, firmwarebeskyttelse og trusseldeteksjonsteknologi.
 4. Ledelse og automatisering:
  HPEs serveradministrasjonsverktøy, som HPE OneView og HPE iLO (Integrated Lights-Out), gir avanserte muligheter for å administrere og automatisere serverinfrastrukturen. Dette kan forenkle administrasjonen av IT-ressurser, redusere driftskostnader og forbedre effektiviteten.
 5. Allsidighet:
  ProLiant-serverne støtter et bredt spekter av arbeidsbelastninger og operativsystemer, noe som gjør dem til et godt valg for forskjellige bruksområder, fra små bedrifter til store datasentre.
 6. Energisparing og økonomisk effektivitet:
  Disse serverne er designet for å være energieffektive, noe som ikke bare bidrar til å redusere driftskostnader, men også støtter organisasjoners bærekraftsmål.
 7. Sterkt økosystem og support:
  HPE har et omfattende partnernettverk og tilbyr omfattende støtte og tjenester. Dette kan gi ekstra trygghet for bedrifter gjennom ekspertrådgivning, opplæring og kundestøtte.

Ta kontakt med oss for en gjennomgang hva dere trenger, da kan vi gi en løsning som er tilpassede deres behov.

Hopp rett ned til innholdet