Møteromsskjermer

Gjennomfør møtene dine på enkel og god måte med bruk av møteromsskjerm.

Er det møte med de ansatte, kunder eller leverandører, sørg for at din møteromsløsning fungerer smertefri slik at din og dine kunders tid ikke blir brukt på en dårlig løsning som ikke virker helt som den skal. Ved presentasjon så kan det være vanskelig å få med seg alt pga at skjermbilde er så lite eller uklart.

Ha en løsning som gir en rask og enkel tilkobling til skjermen slik at du og dine kunder og leverandører kan gjennomføre møte uten å må kutte ned på innholdet pga problemer med å få koblingen til skjerm eller prosjektør til å virke. Sørg for at det er stor nok skjerm slik at det ikke blir problem med å få med seg alt som blir presentert der. Velg en løsning som gjør at man kan koble seg til skjermen uten bruk av kabler.

Er det ønskelig å markere eller skrive på skjermen under møte kan dere velge en Berøringsskjerm. Berøringsskjermene kan brukes både til videokonferanser og interaktive presentasjoner.

Full utnytelse av møteromsskjermene er når du bruker dem ved videomøter. Anskaff konferanse utstyr slik at dere kan få effektivisert hverdagen. Dere vil slipper å bruke mye tid og penger på reiser kun fort kort møte. Ha korte møter som dere før ikke sett mulighet til ved bruk av konferanseutstyr.