Om itTeam AS

Vi er et dedikert team av IT-eksperter som har som mål å styrke din bedrift gjennom skreddersydde IT-løsninger. Med vår lokale tilstedeværelse og omfattende erfaring er vi det pålitelige valget for alle dine IT-behov. Vi forstår at små- og mellomstore bedrifter ofte står overfor utfordringen med å ansette egne IT-spesialister for sine datatekniske løsninger.

Vår spesialisering ligger i drift av disse løsningene, og vi tar ansvar for alle aspekter, fra planlegging til drift og overvåkning. Dette gir oss muligheten til å tilby en bedre balanse mellom tilgjengelighetskrav og kostnadseffektivitet.

Med vår høye kompetanse og samarbeid med dyktige partnere, søker vi å være det naturlige valgetn for bedrifter i regionen.

Ansatte

Bjørn Lauvlund

IT Konsulent

Rayner Vestgård

IT Konsulent

Alfr Nordheim

IT Konsulent

Hvordan vi hjelper din bedrift

Vi løser dine datatekniske utfordringer og sikrer bedriften stabile dataløsninger.

Vi tar konsekvensen av at små- og mellomstore bedrifter vanligvis ikke har mulighet, eller finner det økonomisk forsvarlig å ansette egne driftsansvarlige for sine datatekniske løsninger. Vi har derfor spisset vår kompetanse mot drift av disse løsningene, og håndterer alle aspekter fra planlegging til drift og overvåkning. På denne måten kan vi tilby en bedre balanse mellom kravet til tilgjengelighet og kostnadseffektivitet.

Gjennom høy egenkompetanse og dyktige samarbeidspartnere ønsker vi å være det naturlige valget for bedrifter i regionen.

Proaktiv planlegging

Vi starter med en detaljert planlegging for å sikre at vi fullt ut forstår dine behov og forventninger. Vi jobber tett sammen med deg for å designe en IT-strategi som støtter din virksomhet både nå og i fremtiden.

Skreddersydde Løsningsforslag

Basert på en grundig analyse av dine behov, utformer vi komplette løsningsforslag som adresserer dine unike utfordringer. Vårt team tar hånd om hele prosessen, fra planlegging til implementering, og sikrer en sømløs overgang og integrering.

Stabile Dataløsninger

Vi sikrer at dine IT-systemer er robuste og pålitelige. Gjennom kontinuerlig overvåkning og vedlikehold, garanterer vi høy oppetid og minimal forstyrrelser i dine daglige operasjoner.

Erfarne Innovatører

Vår erfaring og kompetanse betyr at vi alltid er foran med de nyeste teknologiske utviklingene, og kan tilby deg de beste og mest aktuelle løsningene.

Fordelene med itTeam AS

Bekymringsfri IT

Med itTeam som din partner, kan du fokusere på din kjernevirksomhet mens vi tar hånd om teknologien.

Kostnadseffektivitet

Våre løsninger er designet for å være kostnadseffektive, og gir deg tilgang til toppmoderne IT-støtte uten den store investeringen som kreves for interne ressurser.

Sikkerhet og pålitelighet

Vi prioriterer sikkerheten i alle våre løsninger for å beskytte din virksomhet mot datatekniske trusler.

Samarbeidspartnere

Kunden i fokus

itTeam AS er en servicepartner for små- og mellomstore bedrifter.

Vi er med helt fra planlegging til implementering, og tilbyr videre drift og overvåkning av løsningen for å sikre stabilitet og oppetid.

Velg en erfaren servicepartner

Hos itTeam forstår vi utfordringene små- og mellomstore bedrifter møter når det kommer til IT. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som håndterer dine spesifikke behov uten behovet for egne driftsansvarlige. Med vår ekspertise, får du en optimal balanse mellom ytelse og kostnadseffektivitet, samtidig som du sikrer at bedriften din er forberedt på fremtidens
utfordringer.

Ved å velge itTeam AS sikrer du ikke bare din IT-infrastruktur, men du investerer også i en partner som er dedikert til din suksess. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan støtte din bedrifts vekst og effektivitet.

Hopp rett ned til innholdet