Arbeidsstasjoner for 24/7-bruk

Arbeidsstasjoner, 24/7 bruk, krav til høy ytelse og kraftig CPU og skjermkort

HP Z2 G4 S - i7-8700K- 16 GB – 256 GB

Oppnå ytelse på neste nivå med en kompakt enhet som enkelt kan håndtere enkelt- og flertrådede applikasjoner. Med nesten endeløse konfigurasjonsalternativer er Z2 SFF den perfekte maskinvareløsningen for dine konfigurasjonsbehov.

3 års Garanti

HP Z2 G4 S - i7-8700K- 8 GB – 256 GB

Z2-tårnet er utstyrt for å håndtere krevende 3D-prosjekter med avansert og sertifisert profesjonell grafikkraft. Og med høy klokkefrekvens får du full, ubegrenset ytelse, selv med tung arbeidsbelastning.

3 års Garanti

HP Workstation Z4 G4 – MT – i7-7800X - 16 GB – 256 GB

Z4 er forut for sin tid, med flere standardfunksjoner enn noen annen HP-arbeidsstasjon med én prosessor. De mange konfigurasjonsalternativene lar deg velge den perfekte blandingen av komponenter for å tilfredsstille ytelseskravene dine.

3 års Garanti

*Ikke innebygget skjermkort

HP Workstation Z4 G4 – MT - Xeon W-2123 - 32 GB – 512 GB

Z4 er forut for sin tid, med flere standardfunksjoner enn noen annen HP-arbeidsstasjon med én prosessor. De mange konfigurasjonsalternativene lar deg velge den perfekte blandingen av komponenter for å tilfredsstille ytelseskravene dine.

3 års Garanti

*Ikke innebygget skjermkortPCene kan oppgraderes med mere minne og de fleste kan få inn skjermkort for de som har et litt større behov for bedre og raskere grafikk. Har du behov for mere lagringsplass leveres de fleste PCene også med større harddisker.

Vi anbefaler at PCene blir oppgradert til 16 GB minne eller mere for å forbedre oppstartstiden, med færre forsinkelser under rutineoperasjoner, kjør flere programmer samtidig, og enkelt veksle mellom dem med superrask.