Stasjonære PC-er til vanlig kontorbruk

HP PC-er

HP ProDesk 600 G4 - Core i5 8500 3 GHz - 8 GB – 256 GB SSD

Krefter for forretningsdrift. HP ProDesk 600 MT er en veldig utvidbar PC med fleksible tilkoblingsmuligheter, sterk sikkerhet og omfattende administrasjonsfunksjoner i et stilig designet chassis for den moderne arbeidsplassen. Den fulle verdien av investeringen kommer med en utvidelse som forlenger levetiden til PC-en. HP ProDesk 600 MT har fire brønner, fire spor med full høyde og konfigurerbare video- og eldre porter.

3 års Garanti

HP ProDesk 600 G4 SFF - Core i5 8500 3 GHz - 8 GB – 256 GB SSD

Krefter for forretningsdrift. HP ProDesk 600 SFF er en veldig utvidbar PC med fleksible tilkoblingsmuligheter, sterk sikkerhet og omfattende administrasjonsfunksjoner i et stilig designet chassis for den moderne arbeidsplassen. Den fulle verdien av investeringen kommer med en utvidelse som forlenger levetiden til PC-en. HP ProDesk 600 SFF har to brønner, to spor, to M.2-kontakter og valgfrie doble SSD-er med RAID-støtte.

3 års Garanti

HP ProDesk 600 G4 DM - Core i5 8500T 2.1 GHz - 8 GB – 256 GB SSD

Den veldig lille HP ProDesk 600 Desktop Mini er en kraftig og pålitelig PC med et oppdatert stilig utseende som er designet for den moderne arbeidsplassen med ytelse og administrasjonsfunksjoner for bedrifter. Du kan enkelt plassere Mini bak enhver ProDisplay2 for en løsning som nesten ikke tar opp plass i det hele tatt. Monter og sikre den nesten hvor som helst med HPs fullstendige utvalg av DM-tilbehør

3 års Garanti


Lenovo PC-er

Lenovo ThinkCentre M720s SFF i5-8400 8GB 256GB SSD

For store bedrifter med et behov for en stasjonær PC med høy ytelse, gir Thinkcentre M720s, med den nyeste Intel-teknologi, stabilitet, brukervennlighet og miljøvennlighet.

3 års Garanti

Lenovo ThinkCentre M720q Tiny i5-8400T 8GB 256GB SSD

ThinkCentre M720q Tiny kan måle seg med de fleste stasjonære PC-er, men tar mindre plass på skrivebordet. En rask, responsiv og allsidig maskin med den nyeste generasjonen minne og lagring. Den er sikker, pålitelig og energieffektiv også. Ytelsen reduseres ikke av den kompakte størrelsen.

3 års GarantiPC-ene kan oppgraderes med mere minne og de fleste kan få inn skjermkort for de som har et litt 
større behov. Har du behov for mere lagringsplass leveres de fleste PC-ene også med større harddisker. 

Vi anbefaler at PC-ene blir oppgradert til 16 GB minne for å forbedre oppstartstiden, med færre forsinkelser under rutineoperasjoner, kjør flere programmer samtidig, og enkelt veksle mellom dem med superrask.