Bærbare PC-er med kraftigere prosessorer

HP PC-er med litt kraftigere prosessorer

HP EliteBook 840 G5 – 14" - Core i7 – 8GB – 256 GB SSD

Skarp og klar samtalelyd og avanserte samarbeidsfunksjoner som HP Noise Cancellation. Topphøyttalere gir rik og høy lyd. Samarbeidstaster og den tredje mikrofonen som vender mot omgivelsene, bidrar til produktive PC-samtaler.

En moderne dokkingløsning. Rask overgang til skrivebordsproduktivitet med én USB-C -kabel. Valgfri HP Thunderbolt Dock G2 gir administrasjon i bedriftsklassen og en valgfri lydmodul. Tradisjonell sidedokkingstasjon støttes også for å fungere sammen med den eksisterende løsningen din

Vekt 1.48 kg

Batteri 3-cellers - inntil 14 timer

3 års Garanti

HP EliteBook 850 G5 – 15.6" - Core i7 – 8GB – 256 GB SSD

Den svært sikre og administrerbare HP EliteBook 850 er vakkert utformet med moderne fagfolk i tankene, og tilbyr kraftige samarbeidsverktøy slik at du kan være mer produktiv enn noensinne, på farten eller på kontoret. 

Rask overgang til skrivebordsproduktivitet med én USB-C -kabel. Skarp og klar samtalelyd og avanserte samarbeidsfunksjoner som HP Noise Cancellation.

Topphøyttalere gir rik og høy lyd. Samarbeidstaster og den tredje mikrofonen som vender mot omgivelsene, bidrar til produktive PC-samtaler. Valgfri HP Thunderbolt Dock G2 gir administrasjon i bedriftsklassen og en valgfri lydmodul. Tradisjonell sidedokkingstasjon støttes også for å fungere sammen med den eksisterende løsningen din.

Vekt 1.78 kg

3 års Garanti


Lenovo PC-er med litt kraftigere prosessorer og lettere vekt

Lenovo ThinkPad T490s – i7 8565U - 16 GB RAM - 512 GB – 4G

Den lave vekten og den høye ytelsen gjør ThinkPad T490s til Lenovos kanskje beste modell i T-serien noensinne. Denne bærbare PC-en tåler røff bruk og ekstreme omgivelser - fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen og fra vektløshet til søl og fall. En elegant ramme med ny design gir deg større skjermflate. I tillegg får du forbedrede sikkerhets- og personvernfunksjoner og en lang batteritid Inntil 20 timer.

Vekt 1.27 kg

3 års Begrenset garanti

*Ikke mulig å oppgradere minne på T490s modellene

Lenovo ThinkPad T490 – i7 8565U - 16 GB RAM - 512 GB

ThinkPad T490 er lett å ta med seg. Denne bærbare PC-en tåler røff bruk og ekstreme omgivelser - fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen og fra vektløshet til søl og fall. En ny rammeutforming gjør skjermflaten større enn på tidligere modeller.

Lang batteritid og mulighet for global LTE-A-tilkobling gjør denne bærbare PC-en perfekt for profesjonelle forretningsbrukere. ThinkShutter, et fysisk deksel som gjør at kameraet er på bare når du vil det, fås nå for alle kameramodeller.

3 års Begrenset garanti

Lenovo ThinkPad T590 – i7 8565U - 16 GB RAM - 256 GB

ThinkPad T590 er på 15,6" en arbeidshest som er lett å ta med seg. Denne bærbare PC-en tåler røff bruk og ekstreme omgivelser - fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen og fra vektløshet til søl og fall.

Maskinen er full av produktivitetsøkende funksjoner som to støydempende fjernfeltmikrofoner, lang batteritid. Så hvis du trenger mye datakraft i jobben din, vil du elske denne nye bærbare PC-en. T590 er utstyrt med ThinkShutter, et fysisk deksel som gjør at kameraet er på bare når du vil det.

Batteritid Inntil 14.98 timer

Vekt 1.78 kg

3 års Begrenset garantiDe fleste PC-ene kan oppgraderes med mere minne. Har du behov for mere lagringsplass leveres de 
fleste PC-ene også med større harddisker. De som ikke er levert med 4G LTE kan som regel oppgraderes med et 4G modul.

Vi anbefaler at PC-ene blir oppgradert til 16 GB minne for å forbedre oppstartstiden, med færre forsinkelser under rutineoperasjoner, kjør flere programmer samtidig, og enkelt veksle mellom dem med superrask.

PC-ene kan leveres med Dokkingstasjoner Koble tastatur, mus, skjerm, usb skriver, nettverkskabel, usb harddisker og annet utstyr på dokkingstasjonen.  Sett datamaskinen i dokkingstasjon og alt er tilkoblet. Ta av datamaskinen legg den i vesken slipp å koble løs alt utstyret hver gang.