Bærbare arbeidsstasjoner for 24/7-bruk

Bærbare arbeidsstasjoner, 24/7 bruk, krav til høy ytelse og kraftig CPU

HP ZBook 15v G5 Mobile Workstation - i7 - 16 GB - 256 GB SSD

Gjennomfør dine prosjekter med letthet ved hjelp av en høyytelses bærbar PC som byr på mye kraft til en lav kostnad, med høyhastighets prosessorer og grafikk sertifisert for topp ytelse. HP ZBook 15v har blitt utsatt for krevende militærstandard-testing, inkludert fall, støt og utfordrende miljøer. Nå kan du ta med arbeid på reise og være trygg på at den bærbare PC-en er svært solid bygd.

Vekt 2.14 kg

3 års GarantiDe fleste PC-ene kan oppgraderes med mere minne. Har du behov for mere lagringsplass leveres de fleste PC-ene også med større harddisker.

Vi anbefaler at PC-ene blir oppgradert til 16 GB minne eller mere for å forbedre oppstartstiden, med færre forsinkelser under rutineoperasjoner, kjør flere programmer samtidig, og enkelt veksle mellom dem med superrask.

PC-ene kan leveres med Dokkingstasjoner Koble tastatur, mus, skjerm, usb skriver, nettverkskabel, usb harddisker og annet utstyr på dokkingstasjonen. Sett datamaskinen i dokkingstasjon og alt er tilkoblet. Ta av datamaskinen legg den i vesken slipp å koble løs alt utstyret hver gang.