Serviceavtale

Gjennom en serviceavtale kan du sørge for at kritiske enheter og systemer overvåkes, og at nødvendige justeringer utføres fortløpende. Avtalen kan også sikre prioritert service når behovet likevel melder seg eller nye installasjoner skal utføres.

04.12.201813:00 Anne-Stine Gjervoldstad

itTeam tilbyr forskjellige typer serviceavtale for å tilpasse oss litt varierende behov hos våre kunder:

 

itTeam Prioritet

En ren prioritetsavtale som sikrer at vi er raskt i gang med å løse dine datatekniske utfordringer når behovet melder seg.

itTeam Drift

Kontinuerlig overvåkning av løsningen som gir oss mulighet til proaktivt å forhindre at små feil og mangler får store konsekvenser. Med denne type avtale overvåker itTeam server og kritiske enheter, og vil vanligvis kunne utføre nødvendige korrigeringer uten driftsstans.

ItTeam Proff

En kombinasjon av Prioritet og Drift for de bedrifter med høye krav til oppetid.

itTeam Total

itTeam sin Total Serviceavtale tilbyr en total løsning med overvåkning, sikkerhet- og backupsløsninger for ditt firma. Slipp å tenke på om din bedrift er sikret ved brann, havari av datautstyr, Virus, hacking eller Cryptovirus. Jobb med det som er din bedrift sin kjernevirksomhet og ikke kast bort tid på å sette deg inn i alt som må gjøres for å sikre din bedrift.

Velg en lokal sertifisert servicepartner

Vi tar konsekvensen av at små- og mellomstore bedrifter vanligvis ikke har mulighet, eller finner det økonomisk forsvarlig å ansette egne driftsansvarlige for sine datatekniske løsninger.

Vi har derfor spisset vår kompetanse mot drift av disse løsningene, og håndterer alle aspekter fra planlegging til drift og overvåkning. På denne måten kan vi tilby en bedre balanse mellom kravet til tilgjengelighet og kostnadseffektivitet.

Gjennom høy egenkompetanse og dyktige samarbeidspartnere ønsker vi å være det naturlige valget for bedrifter i regionen.

Gjennomgang hos din bedrift av nettverket og datautstyr

Få en av våre teknikere til å ta en uforpliktet gjennomgang av din bedrift. Sjekk av sikkerhet, design av bedriftsnettverket, datarom, tilstand på datamaskiner og nettverksutstyr.

Få svar på hvilke forbedringer som bør gjøres for å sikre din bedrifts data og hvordan kunne bruke data for å kunne jobbe mere effektivt. Tilstand på ditt datautstyr, om det bør byttes ut før det svikter med mulighet for datatap og lengre nedetid.